Inschepen….met vlag!!

Hallo allen!

Afgelopen paar weken is er veel gebeurd. Ik ben op bezoek geweest bij Boomadvies Nederland in Amsterdam. Zij hebben mij zo ongelooflijk riant gesponsored dat het gat gedicht is en mijn sponsordoel bereikt. Naast een vlag met logo die ik mag hijsen zijn ze ook nog afgelopen week met mij een zeilbroek gaan kopen. Deze wordt samen met een aantal T-shirts bedrukt met hun logo.

Ongelooflijk bijzonder dat mensen die mij helemaal niet eens kennen zoiets willen doen!

Dezelfde week kreeg ik ook nog een behoorlijk bedrag van  Van Zutphen Noord Holland administratieve software.  Zelfs zonder dat ze mij gezien of gesproken hebben.

Bij deze wil ik alle sponsoren nogmaals ontzettend bedanken.  Voor alle bedragen groot en klein. En voor alle andere support en ongelooflijk veel enthousiaste reacties.

Ook van mijn school heb ik ontzettend veel hulp gekregen. Alle spullen die ik nodig heb zitten nu in een map en de toetsen gaan doorgestuurd worden. Erg fijn, niet al mijn mede SaS-genoten hebben zoveel geluk gehad daarmee.

Alle spullen staan ingepakt en over twee uurtjes gaan we richting Thalassa. Die ligt inmiddels in Amsterdam. We hebben 6 dagen voor veiligheidsoefeningen en inruimen ed.

De volgende blog wordt er dus een vanaf de boot!!

Op VESSELFINDER is te zien waar we precies varen op de kaart

veel liefs van Floor

 

 

5 gedachten over “Inschepen….met vlag!!”

 1. Lieve Floor,
  Wat een avontuur. Wij gaan je natuurlijk ook volgen. Heel veel plezier. Geniet van alles wat en wie je ziet en tegenkomt.
  Dikke knuffel.
  Margreet

 2. Beste Floor, helaas heb ik jullie vertrek moeten missen door een communicatie misverstand met Olivia, maar ik had al een briefkaart met goede wensen in jullie brievenbus gestopt. Hopelijk krijg je die nog! De “ongelofelijke reacties” van jouw sponsors komt doordat jij een ongelofelijk enthousiaste “FaS-er” bent waar iedereen door aangestoken wordt; Blijf alsjeblieft zo, zodat de Caribiese wereld jou ook zo leert kennen. Goede vaart en een behouden aankomst, overal! Met zeilers groeten, JanS.

 3. Een hele goede reis, mijn kleindochter is in Mei met de Regina Maris terug gekomen. Hoop dat jij ook zo een mooie reis krijgt.
  Je krijg zoveel mooie herinneringen voor later.

  Groet van een Oma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *