Inschepen….met vlag!!

hallo allen!

Afgelopen paar weken is er veel gebeurd. Ik ben op bezoek geweest bij Boomadvies Nederland in Amsterdam. Zij hebben mij zo ongelooflijk riant gesponsored dat het gat gedicht is en mijn sponsordoel bereikt. Naast een vlag met logo die ik mag hijsen zijn ze ook nog afgelopen week met mij een zeilbroek gaan kopen. Deze wordt samen met een aantal T-shirts bedrukt met hun logo.

Ongelooflijk bijzonder dat mensen die mij helemaal niet eens kennen zoiets willen doen!

Dezelfde week kreeg ik ook nog een behoorlijk bedrag van  Van Zutphen Noord Holland administratieve software.  Zelfs zonder dat ze mij gezien of gesproken hebben.

Bij deze wil ik alle sponsoren nogmaals ontzettend bedanken.  Voor alle bedragen groot en klein. En voor alle andere support en ongelooflijk veel enthousiaste reacties.

Ook van mijn school heb ik ontzettend veel hulp gekregen. Alle spullen die ik nodig heb zitten nu in een map en de toetsen gaan doorgestuurd worden. Erg fijn, niet al mijn mede SaS-genoten hebben zoveel geluk gehad daarmee.

Alle spullen staan ingepakt en over twee uurtjes gaan we richting Thalassa. Die ligt inmiddels in Amsterdam. We hebben 6 dagen voor veiligheidsoefeningen en inruimen ed.

De volgende blog wordt er dus een vanaf de boot!!

veel liefs van Floor

 

 

Lees verder Inschepen….met vlag!!

Bijna bij het einddoel!

Hoi allemaal,

Ik ben jarig geweest en heb heel veel geld voor school at sea gekregen! Van al mijn buren en vooral van mijn familie. Daarom wil ik graag nog even apart mijn oom Joost bedanken en mijn andere oom, oom René. Ook mijn opa en oma hebben veel gegeven. Met al dit geld ben ik echt super blij! (-:

Ik ben nu al best dichtbij mijn einddoel… nog even hard werken en ik ben er. Ik wil iedereen heel erg bedanken die me tot nu toe hebben gesponsord!! Ik ben er echt ontzettend blij mee.

 

You sail. You learn.

GESELECTEERD!

Hey iedereen!

30 juni tot en met 2 juli ben ik naar het SAS selectie weekend geweest. Dit was super leuk! Toen  ik aankwam was er gelijk al een gezellige sfeer en iedereen was heel aardig. We hebben zelf de tent opgezet en lekker gegeten. De dagen daarna hebben we onder andere veel samenwerkings-spellen gedaan en dat was echt heel leuk om  te doen. Ook moesten we zelf koken, en beslissingen nemen over bijvoorbeeld hoe we de groepjes moesten maken. Ik heb echt een leuk weekend gehad en vond de groep  heel gezellig.

Daarna werd het natuurlijk wachten op de uitslag of ik geselecteerd was of niet. Dit was erg spannend en toen ik eindelijk het mailtje kreeg bleek…. IK BEN GESELECTEERD! hier ben ik natuurlijk heeel blij mee en we hebben dan ook gelijk de kinderchampagne open gemaakt ( ;

Ik heb nu ook de paklijst gekregen en ben er al druk mee bezig. Donderdag moet ik ook de inentingen halen dus het komt al erg dichtbij.

Ook zijn er weer verschillende mensen bijgekomen die mij willen (helpen met) sponsoren!  ik ben hier echt heel erg blij mee.

nog maar 5675,48 euro te gaan!

 

Bubbles Bubbles Bubbles………!

Hallo allen,

Bij de combinatie School at Sea en Bubbles zou je misschien verwachten dat het iets met zwemmen te maken heeft. Niet dus!

Bubbles is de leukste, gezelligste en beste kapper van Wageningen (in de Junusstraat dus lekker handig in het centrum…) !!

En het allerleukste aan Bubbles is vandaag dat ze beloofd hebben mij te sponsoren voor een supermooi bedrag! Ontzettend gaaf, ik ben helemaal blij!!!

Over twee weken begint de laatste toetsweek….en nu ben ik bezig met mijn geschiedeniswerkstuk over CUBA : ook een beetje School at Sea dus 🙂

Update: Vlooienmarkt en Interview, 30% binnen

Hoi allen:

Na een geslaagde dag met mijn tante Jacqueline (en haar spullen uit de opslag:) en heel veel vers gebakken brownies op de vlooienmarkt van in de Jaap Eden hal in  Amsterdam staat de teller nu op 6,5 duizend euro, dus ……30% binnen!

Enige tijd geleden had ik een heel leuk gesprek/interview met Franciska Dekkers van Tiara Inspiring Womens  Leadership, die mij ook al gesponsord hadden. Zij heeft naar aanleiding van het interview een Spotlight geplaatst op hun internationale website. Hieronder de link:

http://tiaracoaching.com/downloads/spotlights/womens-leadership-spotlight-series-floor-witteborg/

Deze is gedeeld op de facebookpagina van School at Sea:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1431905573536296&id=158695254190674

Update!, (24% binnen)

Hallo allemaal,

Al weer lang geleden sinds mijn laatste blog. Ik ben heel druk bezig geweest met met school (want de cijfers moeten natuurlijk ook goed zijn wil ik mee kunnen) maar er was ook tijd voor acties voor School at Sea.

Ik ben bijvoorbeeld naar de HISWA geweest. Daar heb ik flyers uitgedeeld en heb ik mensen mijn verhaal verteld. Voor het eerst aan mensen die ik absoluut niet ken Het was een  leuke dag omdat er heel enthousiast gereageerd werd, ik veel goede tips heb gekregen en ook nog wat lijntjes voor eventuele sponsoring.

Ook ben ik naar de Enkhuizen Zeevaartschool geweest via SPANT, een  Nederlandse vereniging voor zeilen op tallships. We hebben een introductie cursus  gekregen met theorie en praktijk (oa navigeren) door de docenten  die vele bemanningsleden voor  tallships hebben opgeleid. We hebben genavigeerd. En er staat een zeilschip in de tuin! Hoe cool is dat? Op dat schip mochten we de zeilen hijsen dat was echt leuk om te doen.

Afgelopen de zomer heb ik eerst drie weken in de spoelkeuken van het restaurant De Zeebries gewerkt in Zeeland om geld te verdienen voor SaS.  De Zeebries is een strandpaviljoen in Dishoek en ligt op het strand direct aan zee. Het eten is hier trouwens ook heerlijk, een echte aanrader!

Daarna gingen we naar Zweden naar een erg mooie camping: Camping Hedesunda. Aan het prachtige meer ligt hier Restaurang Sandsnäs. Dit restaurant heeft hele aardige eigenaren die mij wilde sponsoren in ruil voor klusjes (en ONTZETTEND lekker eten!!). Erg leuk om te doen!

Het was allemaal heel leuk om te doen en ik ben blij dat deze dingen me weer een stap dichter bij mijn doel hebben gebracht!

Momenteel ben ik bij School at Sea bezig met de Fondswerftraining. inmiddels zijn er twee dagen geweest en in april is de derde en laatste dag. Het is heel leerzaam en heel leuk.

In juni zijn de selectieweekenden en daarna wordt het even heel spannend. Want ik wil nog steeds heel erg graag mee!

Intussen ben ik met nog twee wat bedrijven in contact over mogelijke sponsoring, en heb ik een aanvraag voor sponsoring gedaan bij de Rabobank.  En liggen er heel wat plannen op de plank om na de komende toetsweek heel hard mee aan de slag te gaan!

img_5556

groetjes Floor

14% binnen!

Hoi allemaal!

Sinds het vorige blog is er veel gebeurd.

Ik heb  veel mails gestuurd naar bedrijven en naar familie,  dat is erg leuk en spannend om te doen. Veel van mijn familie heeft mij al voor erg veel geld gesponsord, Bedankt daarvoor!

Ik krijg ook best veel reacties terug van bedrijven, het zijn vaak hele positieve en leuke mailtjes  waar ik toch weer blij van word. (-:

En… Ik heb alweer 4 nieuwe sponsoren (!) namelijk: Sailsupply.nl,  Van Ginkel & Van Bemmelen NVM makelaars uit VeenendaalZeilcentrum Neptunamor  en Tiara Inspiring Women’s Leadership.  Hier ben ik echt heel blij mee!!

Ik zit al op 14% van het geldbedrag het gaat dus erg goed.

Groetjes Floor

 

zeilen-in-de-winter-thermokleding-800x510

Welkom op mijn website

Hoi lieve vrienden, familie en alle andere geïnteresseerden!

Welkom op mijn website, dit is de plek waar ik hopelijk in 2017 mijn reisverslag kan gaan schrijven. Tot die tijd hou ik jullie hier op de hoogte van mijn fondsenwerving.

Tot nu toe gaat het heel goed, ik heb 2 oppaskindjes en ik heb een bijbaantje voor de volgende zomervakantie. Ik heb al bijna 500 euro en ik krijg al heel veel enthousiaste reacties (-:

veel plezier met het bekijken van mijn website!

Heel veel groetjes van mij

 

MET SCHOOL AT SEA DE OCEAAN OVER