GESELECTEERD!

Hey iedereen!

30 juni tot en met 2 juli ben ik naar het SAS selectie weekend geweest. Dit was super leuk! Toen  ik aankwam was er gelijk al een gezellige sfeer en iedereen was heel aardig. We hebben zelf de tent opgezet en lekker gegeten. De dagen daarna hebben we onder andere veel samenwerkings-spellen gedaan en dat was echt heel leuk om  te doen. Ook moesten we zelf koken, en beslissingen nemen over bijvoorbeeld hoe we de groepjes moesten maken. Ik heb echt een leuk weekend gehad en vond de groep  heel gezellig.

Daarna werd het natuurlijk wachten op de uitslag of ik geselecteerd was of niet. Dit was erg spannend en toen ik eindelijk het mailtje kreeg bleek…. IK BEN GESELECTEERD! hier ben ik natuurlijk heeel blij mee en we hebben dan ook gelijk de kinderchampagne open gemaakt ( ;

Ik heb nu ook de paklijst gekregen en ben er al druk mee bezig. Donderdag moet ik ook de inentingen halen dus het komt al erg dichtbij.

Ook zijn er weer verschillende mensen bijgekomen die mij willen (helpen met) sponsoren!  ik ben hier echt heel erg blij mee.

nog maar 5675,48 euro te gaan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *