mijn doel

Ik  ben  Floor, ik ben 15  jaar en zit in 4 VWO. Mijn hobby’s zijn sporten, lezen,  gitaar spelen en fotograferen. Ik ga komende oktober met 33 andere leerlingen gedurende 6 maanden  de West-Indische Handelsroute van Columbus te zeilen met het Tall Ship van School at Sea,  de ‘Thalassa’,  naar de Caraïben en terug terwijl ik mijn eigen schoolprogramma blijf volgen.

School at Sea is een talent ontwikkelingsprogramma met als doel jongeren te helpen talenten en leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen, hun horizon te verbreden, leren samen te werken en anderen te inspireren. Tijdens de reis wordt het normale vwo programma gewoon gevolgd, aangevuld met Spaans op VWO niveau en sterrenkunde (we navigeren op de sterren). Hiervoor gaan eerstegraads docenten mee aan boord. Het schip zeilen we uiteindelijk zelf. Als aanvulling op de lessen gaan we op expedities, hebben we uitwisselingen met andere scholen, doen we onderzoek in de natuur en leren we veel over de economieën, geschiedenis en aardrijkskunde van andere landen. School at Sea koppelt hiermee schoolkennis aan ervaringen.

Elke droom begint met een eerste stap. Daarom heb ik mij ingeschreven bij School at Sea. Hiervoor is een selectieprocedure geweest en daarnaast kost deze reis heel erg veel geld. Inmiddels ben ik geselecteerd om mee te mogen. Mijn doel is nog het geld bij elkaar te krijgen door te werken en door fondswerving. Voor dat laatste hoop ik u/jullie enthousiast te krijgen! Op deze website kunt u lezen hoe u mij hierbij kunt helpen.

SCHOOL AT SEA. You Sail. You learn.

 

 

 

MET SCHOOL AT SEA DE OCEAAN OVER