sponsoring bedrijven

 

Aan deze prachtige reis hangt wel een prijskaartje; mijn begroting is ruim €22.000. Dit is voor mij een reusachtig bedrag!  Onderdeel van het School  at Sea traject is dat ik dit geld zelf bij elkaar moet zien te krijgen.  Ik ben daarvoor al hard aan het werken. Maar om deze reis mogelijk te maken maken  heb ik de steun/sponsering nodig van kapitaalkrachtige bedrijven, personen of organisaties. Wilt u mij helpen om mijn droom waar te maken?

Als u mij als bedrijf wilt sponsoren doe ik uiteraard graag wat terug voor uw bedrijf:

  • Vanaf €150 krijgt uw logo een plaats op mijn Homepage en vermeld ik uw link. Ook noem ik de naam van uw bedrijf op mijn blogpagina tijdens mijn reis.
  • Vanaf €175 wordt het logo van uw bedrijf ook op de website van School at Sea getoond en schrijf ik tijdens mijn reis een stukje over uw bedrijf op mijn reisblog
  • Uiteraard ontvangt u mijn reisverslag
  • Bij sponsering vanaf €1.000 wordt de vlag met het logo van uw bedrijf gehesen in het want van het schip. Deze vlag wordt gebruikt als wisselvlag, wat betekent dat hij gehesen wordt bij vertrek in IJmuiden (waarbij meestal veel pers aanwezig is o.a. NOS voor 8 uur journaal, SBS6) en in sommige andere havens waar wij aanmeren. Bovendien krijgt u  dan een Floor-at-Sea bedanktaart!
  • Vanaf €5.000 wordt de vlag met het logo van uw bedrijf gehesen bij vertrek en in elke haven waar wij aankomen.

SAS_Schoolatsea_floor_taart

Verder kan ik bijvoorbeeld:

  • het logo van uw bedrijf laten aanbrengen op mijn zeilkleding of uw logo dragen op kleding die ik zal dragen tijdens de reis. Het is daarbij ook een mogelijkheid dat ik mooie foto’s met uw logo op vlag of kleding maak/laat maken op een unieke locatie tijdens de reis voor foto’s die u bijvoorbeeld voor uw website kunt gebruiken.
  • Iets anders doen voor uw bedrijf zoals misschien een dag komen helpen/werken

Als u een ander idee heeft dan hoor ik dat graag!

 

17903377_1390335194360001_1755255477619078589_n

Ook kleine bedragen zijn uiteraard erg welkom! Alle giften worden op een aparte rekening gestort. Mocht de reis onverhoopt niet doorgaan voor mij dan wordt al het geld meteen teruggestort.

School at Sea is onderdeel van de stichting School for Life en is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling  (ANBI).   Dit betekent dat giften van meer dan €500 volledig of gedeeltelijk fiscaal aftrekbaar zijn. Dit kan een belastingvoordeel opleveren van 40%.

gegevensInOfficedraw2

SCHOOL AT SEA. You Sail. You learn.

MET SCHOOL AT SEA DE OCEAAN OVER