3 gedachten over “Verslag hoogtepunten week 7 t/m 12 Dominica-Panama”

 1. Hoi Floor en reisgenoten; jullie genieten wel als ik het goed begrijp; IK BEN ERG JALOERS!!! maar gun je deze prachtige ervaring van harte; ik denk dat jullie echt als “andere ” mensen terug komen, en dat je dat je hele leven zult mee dragen! Fantastisch! Wanneer is het absolute keerpunt? Dus dat de terugreis wordt ingezet? Geniet er volop van en probeer al je ervaringen voor altijd op te slaan, Éen minpuntje wat mij betreft; de foto’s en teksten zijn heel vaak onscherp! Is daar nog wat aan te doen, of ligt het aan mijn apparatuur? Hou doe, hartelijk gegroet van een ouwe, trouwe meelever!! HG> JanS.

  1. Beste Jan,
   Dank je wel voor je reactie. Ik beantwoord deze even namens Floor, want die is nu op zee richting Bermuda (wat ons betreft het keerpunt want vanaf nu wordt er weer de “goede kant”op gevaren, dwz richting huis:). De filmpjes op de website zijn inderdaad niet de scherpste versies, omdat deze teveel MB in beslag nemen en de website daar erg traag van wordt. Wij sturen alle sponsoren en donateurs filmpjes toe via We-transfer. Deze zijn wat scherper qua tekst en beelden. Overigens blijft het zo dat we afhankelijk zijn van met mobiele telefoon geschoten foto”s van de eigen reizen (daar mogen geen dure camera’s mee en vaak geen of slechte wifi) en de foto’s van de betere camera’s met grotere bestanden weer heel moeilijk verstuurd kunnen worden vanaf het schip. Daarvoor moeten we even wachten tot Floor weer thuis is. De filmpjes nu zijn meer bedoeld om een beetje een indruk te krijgen. Ik zal je even een betere versie van beide filmpjes toesturen.
   hartelijke groeten Annemarie (moeder van Floor)

   1. Dag Annemarie, Dank voor je reactie en de filmpjes; ik wacht eigenlijk op een verslagje van ná Panama, of na de ommekeer van de Thalassa voor de thuisreis. Cuba, Bermuda enz. Maakt Floor het nog goed, of is er een klein beetje “thuis”heimwee?
    Ik hoop van harte dat “ze”, allen dus, de wind mee hebben en deze ongetwijfeld schitterende “ontdekking-reis”, op een even mooie wijze kunnen afsluiten, als ze die begonnen zijn! Ik hoorde van Margot dat de “Thalassa” de 21ste April in IJmuiden verwacht wordt en wens jullie allen een fantastisch weerzien toe. Ik hoor er graag over! goede vaart verder, JanS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *